Infrarood-woman-header

Infrarood

Een infraroodcabine, dat is puur genieten.

Ruime ervaring

Tylö Helo heeft meer dan een halve eeuw ervaring in sauna’s en stoombaden en is op dat vlak dus dé referentie. En hoewel het misschien minder bekend is, is Tylö Helo al die tijd ook al bezig geweest met de ontwikkeling en de productie van infrarood therapie en alles wat daarbij komt kijken.

Sauna-residence
infra-room-small

Gezonde warmte

Warmte is essentieel voor een goede gezondheid. Of die warmte nu komt van infrarood, van een stoombad of van een traditionele sauna: ze zal het metabolisme en het afweersysteem stimuleren en u een beter gevoel geven, zowel lichamelijk als geestelijk. Infrarood straling is niet zichtbaar voor het menselijk oog, maar ze is des te meer voelbaar. Want specifiek aan infrarood straling is dat deze tot diep in het lichaam doordringt. Daardoor wordt infrarood overal gebruikt om verschillende huidaandoeningen te behandelen.

Infraroodcabines

Tylo-Prime-1313C
Bekijk het gamma

Infraroodstralers

infrared-electric-radiators-for-saunas
Bekijk het gamma

Accessoires

accessoires-sauna-hammam-infrared
Bekijk het gamma

Onderhoudsproducten

onderhoudsproducten
Bekijk het gamma

Bedieningspanelen

Bekijk het gamma

Infrarood straling voor een beter gevoel

Ook in de medische wereld zijn infrarood cabines gangbaar. Infrarode straling staat ervoor bekend de symptomen van reuma en spierpijn te verlichten. Officiële wetenschappelijke bewijzen bestaan er nog niet, maar iedereen is het erover eens dat men zich na een sessie in de infraroodsauna een pak beter voelt.

Tylo-Prime-1611
Infrarood-panel

Comfortabel en aangenaam

De infraroodcabines die Tylö Helo bouwt, zijn helemaal gericht op uw comfort en gebruiksgemak. Terwijl u ontspant, kunt u bijvoorbeeld luisteren naar muziek via de ingebouwde muziekinstallatie. Intussen geniet u van het aangename gevoel dat de lange golf infrarood straling u biedt. De warmte van de infrarood wordt gelijkmatig verdeeld. Zo kan iedereen in de infrarood cabine genieten van dezelfde weldadige straling.

Infraroodcabines voor iedereen en overal

De infraroodcabine van Tylö Helo bestaat in zes verschillende modellen, met afmetingen van één tot vier personen. Vier modellen hebben een ingang langs de voorzijde, twee hebben een hoekingang. Zoals dat ook bij de traditionele saunacabines van Tylö het geval is, is de infrarood cabine eenvoudig te installeren. Door de verschillende afmetingen en modellen is het mogelijk de cabine aan te passen aan uw wensen en aan uw woning.

infrarood-woman

Al het nieuws over wellness