Child-sauna

Sauna

Het merk Tylö is een topnaam in de saunawereld: het staat voor onberispelijke Zweedse kwaliteit. Het gamma bestaat uit complete saunacabines voor thuisgebruik en professioneel gebruik. Ook gepersonaliseerde professionele oplossingen zijn mogelijk.

Complete sauna voor thuisgebruik

Bent u op zoek naar een sauna voor bij u thuis? Dan is een complete sauna de eenvoudigste én snelste manier om er een te installeren. De voordelen van een sauna van Tylö Helo:

  • De cabine wordt compleet voor u samengesteld en geïnstalleerd
  • Onberispelijke Scandinavische kwaliteit
  • Exclusieve, stijlvolle designs
  • Personalisatie mogelijk
Woman-and-child-sauna
Harmony-woman-heater-small

Professionele sauna

Ook voor professionele sauna’s in hotels, wellness-, schoonheids- en fitnesscentra is Tylö Helo de ideale partner. Zowel voor complexe projecten als voor kleinere projecten die binnen de standaardreeks vallen, bent u gegarandeerd van Scandinavische Tylö Helo-kwaliteit:

  • Alle saunaproducten worden bij Tylö Helo zelf uitgebreid getest
  • Tylö Helo-sauna’s en -producten kunnen indien gewenst aangepast worden naar design, kleur en materiaal
  • Alle producten zijn betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk

Saunacabines

Harmony-Solid-wood-premium
Bekijk het gamma

Saunakachels

Sauna-combi-heater-h1-2
Bekijk het gamma

Accessoires

accessoires-sauna-hammam-infrared
Bekijk het gamma

Onderhoudsproducten

onderhoudsproducten
Bekijk het gamma

Bedieningspanelen

Bekijk het gamma

Jarenlange kennis en vakmanschap

Sauna-detail-small-light

Een duurzame sauna ontwikkelen is een kwestie van ervaring en vakmanschap. Kwaliteit en materiaal gaan voorop. Een saunacabine moet immers bestand zijn tegen verschillende situaties: van een droge hitte tot 100 graden, tot een situatie met stoom en een luchtvochtigheid van 65 procent.

Naast de technische specificaties staat Tylö Helo ook heel sterk wat gebruikscomfort betreft. Tylö Helo weet wat de saunagebruiker verwacht met betrekking tot afwerking, functionaliteit en gebruiksgemak. Die wetenschap is verwerkt in elke saunacabine die bij Tylö Helo geproduceerd wordt.

Sauna-detail-2-small-light

Van standaard tot gepersonaliseerd

Het aanbod van Tylö Helo is zeer uitgebreid. De standaardsauna’s voldoen aan de hoogste criteria op het gebied van design en functionaliteit. Dat maakt ze uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

Heeft de ruimte waar uw sauna moet geplaatst worden geen standaardvorm of –afmetingen? Dan denken wij voor u een oplossing op maat uit, die perfect past in de voorziene ruimte.

Naast saunacabines vindt u bij Tylö Helo tevens saunakachels, bedieningspanelen, accessoires en onderhoudsproducten voor uw sauna.

Al het nieuws over wellness