Stoomdouches

Maak van uw gewone douche een stoomdouche

Maak van uw gewone douche een stoomdouche

Een stoomdouche is misschien wel de eenvoudigste manier om een eigen minispa te creëren bij u thuis.

Stoomdouches bestaan in verschillende maten en vormen. Zo zijn er relatief kleine, praktische hoekmodellen die u het maximum aan flexibiliteit geven wanneer u de plaatsing van een stoomdouche cabine overweegt.

Maar er zijn ook complete spa’s voor thuisgebruik, een soort van multifunctionele douchekamer.

impression-110c-environment-french-people

Aangepaste producten

De keuze is dus groot, maar dat wil zeker niet zeggen dat u een grote badkamer nodig hebt om een stoomdouche te plaatsen. Al de producten van Tylö zijn zo ontwikkeld dat ze in een badkamer met normale afmetingen passen, en dat maakt de stoomdouche net zo interessant. Er bestaan stoomcabines die niet meer ruimte nodig hebben dan een hoekbad en er zijn er zelfs die u kunt installeren op de plek waar u anders een gewone hoekdouche zou plaatsen.

Als u er dus aan denkt uw badkamer op te knappen en een nieuwe douche te plaatsen, is het zeker aan te raden het assortiment van Tylö Helo door te nemen. Al deze stoomdouches hebben een mooi, intelligent design. Ze zullen uw badkamer een meerwaarde geven, en aan uzelf extra genot en ontspanning schenken.

Verschillende types en formaten

Het aanbod aan stoomdouches van Tylö Helo is uitgebreid, zowel voor thuisgebruik als voor publieke ruimten. De stoomdouches zien er misschien heel verschillend uit, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Een belangrijk aspect van Tylö Helo producten in het algemeen en van deze stoomdouches in het bijzonder, is hun eenvoud. Het enige wat u nodig hebt, is een wateraansluiting en een afvoer. En dan kunt u de Tylö Helo stoomdouche al installeren. Welke grootte en welke vorm u ook wilt: het meest kwalitatieve, eenvoudige en flexibele aanbod vindt u bij Tylö Helo.

Al het nieuws over wellness