Saunacabines

Een saunacabine bij je thuis: een investering in comfort én in gezondheid.

Kant-en-klaar of op maat?

Tylö Helo kan een kant-en-klare saunacabine leveren in alle mogelijke vormen en afmetingen. Je kan dus probleemloos thuis een sauna plaatsen. Er zijn al formaten voor twee personen, die in kleinere ruimtes zoals de badkamer passen. Wil je onbeperkte ruimte, dan zijn er zelfs oplossingen om een cabine in de tuin te plaatsen.

Woman-and-child-sauna

Voordelen van de sauna

De sauna heeft heel wat gezondheidsvoordelen. ​Het zorgt voor ontspanning van de spieren en soepele gewrichten. Het vermindert je gevoel van stress. Je huid wordt soepeler, doordat de bloedtoevoer naar de huid gestimuleerd wordt. Regelmatig naar de sauna gaan, versterkt je weerstand.

Kwaliteit en duurzaamheid

Tylö Helo stelt hoge standaarden bij het ontwikkelen van saunacabines. Zo worden ze allemaal gemaakt van kwalitatief en duurzaam hout. De sauna’s van Tylö Helo zijn zo gefabriceerd dat ze de veranderingen in temperatuur en luchtvochtigheid moeiteloos aankunnen. De naden worden met een hittebestendig product afgedicht. De aansluiting op muren en plafond is zo eenvoudig mogelijk gehouden.

​Tylö Helo werkt bovendien enkel met veiligheidsglas, zodat uw saunacabine een veilige omgeving is.

Gebruikscomfort in de saunacabine

Naast kwaliteit staat ook gebruikscomfort centraal. De sauna’s van Tylö bestaan uit stevige constructies met brede banken, die toch een zijdezacht oppervlak hebben. De aangepaste rugleuningen zorgen voor meer comfort in de saunacabine, waardoor vermoeide spieren nog beter kunnen ontspannen. Zelfs de verlichting is aangepast om een rustige sfeer te stimuleren.

Al het nieuws over wellness