Stoombaden

Creër een minispa bij je thuis

Het creëren van een minispa

Een stoombad, al eeuwenlang het summum van rust en ontspanning. De laatste decennia is dit een stoombad van Tylö Helo. Indien u aan professionals vraagt welk stoombad zij verkiezen, is de kans bijzonder groot dat zij Tylö Helo gaan aanduiden. Eén van de belangrijkste redenen hiervoor is de kostenefficiëntie en de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

panacea_closeup_rustic_hammam

Comfortabele banken

Voor de baders zelf, is het vooral het comfort en gebruiksgemak dat Tylö Helo zo goed doet scoren. In de Elysée stoombaden zijn de afgeronde stoelen smaakvol ingebouwd in de wanden. In de Tylö Helo  Excellent zijn de banken breed en comfortabel. Beide series stoombaden worden afgewerkt met elegante glazen deuren, en plafonds die het gevoel van ruimte en licht nog vergroten. Tel dit alles bij elkaar op en u begrijpt meteen waarom Tylö Helo de favoriet is van zowel de professionele aanbieder als de liefhebber, die hier ten volle tot rust kan komen.

Deuren van hoge kwaliteit

U denkt er misschien niet meteen aan, maar de deur van uw stoombad is enorm belangrijk. De Tylö Helo deuren worden gemaakt uit gerookt veiligheidslas van zes millimeter dik. Rond de randen zit er een band in roestvrij staal en de deuren hangen op in een robuust aluminium frame. De deurknop is uit aluminium en om ervoor te zorgen dat de deur goed sluit, wordt gebruik gemaakt van magnetische strips. Op die manier gaat er niks van de vochtige warmte van uw stoombad verloren.

Om de stoombaden van Tylö Helo ook in uw woning te laten passen, voorziet de constructeur de mogelijkheid om de scharnieren zowel links als rechts te plaatsen, naar wat u het gemakkelijkst vindt of wat het beste in de ruimte past.

Intuïtieve bediening

De bediening van het stoombad kan via een bedieningspaneel of via een afstandsbediening. Alles werkt heel intuïtief. Alle controlepanelen van Tylö Helo zijn energiebesparend en kregen een spatwaterbestendige behuizing. U kunt ze dus op gelijk welke afstand van het stoombad plaatsen.

Al het nieuws over wellness