stoom-stoomcabine-header

Stoom

Pure ontspanning met een stoombad bij je thuis

Een stoombad bij je thuis

Vandaag bouwt Tylö Helo stoombaden met muren en plafonds uit kunststof, glas of tegels. Zo kan de ruimte probleemloos de honderd procent luchtvochtigheid doorstaan die tijdens een stoombad wordt bereikt.

panacea_closeup_rustic_hammam
impression-110c-environment-french-people

Stoombad reinigt de huid

In deze opvolgers van de Romeinse badhuizen kunt u volledig ontspannen. De zachte, doordringende vochtigheid ontspant uw lichaam, verdrijft verkramping uit uw spieren en zorgt ervoor dat u de dagelijkse beslommeringen helemaal vergeet. Bovendien reinigt de stoom ook de poriën van uw huid, zodat u achterblijft met een soepele, babyzachte huid. Er bestaat geen betere manier om u weer jong, fris en als herboren te voelen.

Stoomdouches

i70-hammam-white
Bekijk het gamma

Stoomgeneratoren

stoomgenerator-small
Bekijk het gamma

Accessoires

accessoires-sauna-hammam-infrared
Bekijk het gamma

Onderhoudsproducten

onderhoudsproducten
Bekijk het gamma

Bedieningspanelen

Bekijk het gamma

Verschil sauna en stoombad

Een stoombad en sauna zijn twee volledig verschillende concepten. Vooral temperatuur en luchtvochtigheid worden in deze twee ontspanningsruimten op een andere manier ingevuld. In een sauna zal de lucht droog en warm zijn, met temperaturen tot 110 graden Celsius. In verhouding is het in het stoombad of de hammam veel minder warm, met temperaturen tot 50 graden Celsius. Maar in het stoombad hangt er wel een verzadigde luchtvochtigheid, terwijl er in de sauna maar een relatieve luchtvochtigheid van maximum 25% heerst.

panacea-shadow-view-hammam

Pure ontspanning

De vochtige hitte van het stoombad is voor iedereen gemakkelijk te verdragen. En hoewel ook uw spieren en gewrichten hierbij gebaat zijn, is het vooral de huid die de meeste winst gaat halen uit een sessie in het stoombad. Net zoals de sauna zorgt het stoombad wel ook geestelijke rust. Ontspannen in de zachte, warme mist van uw stoombad, weg van de zorgen van alledag, kunt u zowel uw lichaam als uw geest tot rust brengen.

Al het nieuws over wellness