Een infraroodcabine kopen

Infrarood artikels - 16 juli 2019
infrarood-woman

Een infraroodcabine kopen, is jezelf een moment van puur genieten schenken. Je ervaart een gevoel van puur welzijn. De infraroodstralen zorgen voor een diepe warmte in je lichaam. Ze hebben een warm en ontspannend effect op je spieren, afweersysteem en bloeddoorstroming. Een infraroodcabine bereikt een gemiddelde stralingstemperatuur van 40 à 55 graden. De warmte wordt gelijkmatig in de bank, muur- en vloersectie van de cabine verspreid, wat een aangename temperatuur in de cabine creëert.

Gezonde infraroodwarmte

Infraroodsystemen verspreiden in zekere mate een bepaalde hoeveelheid elektromagnetische straling en elektrische velden. In een infraroodcabine van Tylö hoef je je geen zorgen te maken over een te hoge en langdurige blootstelling. De elektrische straling in de infraroodcabine is bij Tylö beperkt in sterkte, zo is het elektrisch veld dat gecreëerd wordt kleiner dan de straling van een computerscherm. Dit doordat de fabrikant gebruik maakt van de laatste technologie.

Leuke extra’s

Een infraroodsauna kan voorzien worden van verschillende extra’s. Zo kan je je favoriete muziek beluisteren tijdens je infraroodbad. Luister naar de radio of naar jouw lievelingsnummers via USB, SD en 3.5 mm AUX.

De verlichting in de infraroodcabine bepaalt de sfeer. Zo kies je voor een gedempte sfeerverlichting, kleurentherapie of leeslampen. Wil je volledig tot rust komen tijdens jouw saunamoment dan kan je kiezen voor gedempt licht. Genieten je zintuigen liever van een stimulerende sfeer, kies dan voor kleurentherapie voor extra energie. Lekker een boek of krant lezen in je infraroodsauna? Kies dan voor verlichting waarbij het aangenaam lezen is.

Een infraroodsauna volledig naar wens

Een infraroodsauna kopen, kan volledig naar wens. Kies een infraroodcabine volgens eigen smaak, budget en ruimte. Ook kan je kiezen voor design en inrichting op maat.

Kies voor kwaliteit

Wil je een infraroodcabine voor thuis kopen, dan is het belangrijk dat je kiest voor prima kwaliteit om zo zeker te zijn van een perfecte infraroodsauna beleving.

Voordelen van een kwalitatieve infraroodsauna zijn:

  • Minimale straling en elektrische velden (laagste op de markt beschikbaar)
  • Snelle en gelijkmatige verwarming zonder ‘koude punten’
  • Stevigheid, kwaliteit, mooi design
  • Snelle montage
  • Gehard glas van hoge kwaliteit

Een professionele saunaverdeler geeft je advies op maat. Zo kies je de infraroodcabine die perfect bij je behoeften aansluit.

Ontdek ook waarom een infraroodsauna in de badkamer een goed idee is

Sauna of stoombad bij je thuis?

Ga je graag in de sauna of het stoombad wanneer je maar wil? Dan is een eigen cabine bij je thuis een ideale oplossing. Kom de showroom van Abisco bezoeken of bekijk het aanbod op de website.

Een infraroodcabine kopen Een infraroodcabine kopen
Infrarood artikels - 16 juli 2019
Lees meer

 

Een infraroodsauna in de badkamer: een goed idee? Een infraroodsauna in de badkamer: een goed idee?
Infrarood artikels - 16 juli 2019
Lees meer