Wil jij jouw sauna op maat of kant-en-klaar?

Sauna artikels - 18 mei 2019
Infrarood-panel

Elke saunaliefhebber heeft zijn eigen droom. De ene wil zijn sauna volledig zelf opbouwen. De andere maakt zich liever niet druk over de opbouw en installatie en kiest voor een kant-en-klare sauna. Tylö komt met zijn verschillende mogelijkheden tegemoet aan ieders wensen:

Kant-en-klare sauna

Tylö heeft verschillende variaties binnen zijn kant-en-klare sauna’s. Bij het fabriceren van deze sauna’s wordt gelet op alle details. We maken er een zaak van om op alle vlakken topkwaliteit te bieden.

Bekijk de verschillende modellen van saunacabines hier

Sauna geleverd in modules

Een optie is om jouw sauna te laten leveren in modules. Het bouwpakket is zo samengesteld dat je in minder dan een dag tijd je volledige sauna kan opbouwen.

Indien gewenst kan je er ook voor kiezen om je sauna te laten opbouwen door jouw Tylö-leverancier. Om de saunakachel en verlichting aan te sluiten, heb je wel een elektricien nodig.

Zelfbouw sauna

Een andere optie is dat jij zelf de plannen voor je sauna voorbereidt en ze daarna volledig zelf opbouwt van nul. Je krijgt dan alle onderdelen apart geleverd en kan ze zelf samenstellen zodat alles in jouw ruimte past. Je kiest bij je sauna zelf de saunakachel die voor jou het meest geschikt is. Let er wel op dat het vermogen groot genoeg is voor de ruimte van de sauna.

Bekijk verschillende saunakachels van Tylö

Op maat gemaakte sauna

Vind je in het aanbod geen saunacabine die overeenkomt met jouw wensen? Of heeft de ruimte waar jij je sauna wil plaatsen een bijzondere vorm of ongewone afmetingen? Dan kan je jouw sauna volledig op maat van de ruimte of naar jouw noden laten maken. Je krijgt dan alles zoals jij het wenst. Ook deze sauna’s worden in modules geleverd die gemakkelijk samen te stellen zijn.

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Contacteer dan een Tylö-verdeler in jouw buurt

Sauna of stoombad bij je thuis?

Ga je graag in de sauna of het stoombad wanneer je maar wil? Dan is een eigen cabine bij je thuis een ideale oplossing. Kom de showroom van Abisco bezoeken of bekijk het aanbod op de website.

Hoe neem je een saunabad? Hoe neem je een saunabad?
Sauna artikels - 16 juli 2019
Lees meer

 

De voordelen van een elektrische saunakachel De voordelen van een elektrische saunakachel
Sauna artikels - 28 juni 2019
Lees meer

 

Wil jij jouw sauna op maat of kant-en-klaar? Wil jij jouw sauna op maat of kant-en-klaar?
Sauna artikels - 18 mei 2019
Lees meer