Tylö viert zijn 60-jarig bestaan

Wellness - 16 juli 2019

Zes decennia later is Tylö in negentig landen over de gehele wereld aanwezig. Weinig bedrijven kennen zulk een succes over hun ganse carrière. Tylö heeft steeds ingespeeld op de laatste trends in de wellness markten en zich zo weten aan te passen aan de noden en de behoeften van zowel de professionele als particuliere klanten. In 2010 zal Tylö zijn 60ste verjaardag vieren op vele verschillende manieren. Er zal tevens een jubileumboek over het zestig jarig bestaan worden uitgebracht.

Tylö is gekend als producent van: saunacabines, saunakachels, houtkachels, stoomgeneratoren, multifunctionele stoomdouches en stoombaden ook wel turkse baden of hammams genaamd. Binnenkort volgen er nog enkele nieuwe zéér interessante producten maar hier kunnen we helaas op dit ogenblik nog niets over kwijt! Bekijk daarom regelmatig de website van Tylo en Tylo Belgie.

Sauna of stoombad bij je thuis?

Ga je graag in de sauna of het stoombad wanneer je maar wil? Dan is een eigen cabine bij je thuis een ideale oplossing. Kom de showroom van Abisco bezoeken of bekijk het aanbod op de website.